Twinfield OAuth koppeling

Volgen
Twinfield wijzigt de manier waarop ingelogd moet worden. Voor de nieuwe manier van inloggen heeft Visionplanner een nieuwe Twinfield OAuth koppeling ontwikkeld waarmee ook ingelogd kan worden met een Wolters Kluwer account. Vanaf 31 mei 2021 wordt de oude manier van inloggen door Twinfield uitgeschakeld en is het alleen nog mogelijk om gebruik te maken van de Twinfield OAuth koppeling. Wij adviseren om de administraties met een Twinfield koppeling tijdig om te zetten. Na de release van 24 april 2021 is het mogelijk om de koppeling om te zetten.
Bekijk onderstaande instructievideo waarin wordt uitgelegd hoe je de koppeling wijzigt:

Voor alle administraties met een Twinfield koppeling moet de koppeling opnieuw ingesteld worden. Het is voor Visionplanner helaas niet mogelijk om dit voor kantoren in één keer om te zetten voor alle administraties omdat er opnieuw een verbinding moet worden ingesteld en wij kunnen de inloggegevens niet inzien of achterhalen vanuit security oogpunt.