Aanmelden met B2C Account

Volgen

Visionplanner stapt over naar een veiligere en vaak eenvoudigere manier van aanmelden. Het authenticatie proces en identiteit beheer wordt onder gebracht bij Microsoft. De identiteit van klanten wordt op een veilige manier bewaard in een zogenaamde 'active directory'.

Het gebruikersbeheer voor verschillende applicaties van een (accountants-)organisatie kan hiermee op een centrale plek georganiseerd worden.

Het aanmelden verschilt niet veel van wat je gewend bent. Dit kan nog steeds met e-mail adres plus wachtwoord, of met een zogenaamde 'social login' zoals een Google account.

Omdat Visionplanner conform security richtlijnen geen toegang heeft tot bestaande inlog gegevens, dient elke gebruiker zich wel éénmalig opnieuw te registreren. Dit kan met Google, Microsoft of e-mail met wachtwoord. Let wel op dat als je met bijvoorbeeld Google registreert, je in het vervolg ook alleen aan kunt melden met je Google account.