Periodieke checklists inplannen

Volgen

Het is ook mogelijk om checklists periodiek automatisch voor je aan te laten maken. Bijvoorbeeld als je die gebruikt voor tussentijdse controles in BTW maanden of voor het vrijgeven van tussentijdse cijfers. Hiervoor vind je in het administratiedossier van een klant een tabblad “repeterende checklists”

Klik hier op “Toevoegen” en je krijgt het volgende formulier te zien:

Kies hier de juiste checklist en de frequentie waarmee je de checklist in wil plannen en klik op doorgaan. Visionplanner zal nu automatisch op de eerste dag na de periode (meestal zal dit maand of kwartaal zijn) een checklist voor je aanmaken en klaarzetten in het administratiedossier. Uiteraard wordt deze ook zichtbaar in de checklistmonitor.

Het is goed om te weten dat bij het aanmaken van de checklist altijd naar de laatste versie in jouw kantooromgeving wordt gekeken. Eventuele wijzigingen krijg je dus automatisch mee.

Als je de checklist niet meer nodig hebt, kun je hem uiteraard weer uit dit overzicht verwijderen.