Wat moet je doen voor een probleemloze overgang?

Volgen
De nieuwe Visionplanner connectoren die reeds beschikbaar zijn in AFAS Online moeten worden toegevoegd aan de bestaande app connector. Dit kan je nu meteen al doen (je hoeft dus niet te wachten op een update van Visionplanner of AFAS).

Hiertoe dien je de onderstaande stappen uit te voeren:

Ga naar Algemeen | Beheer | App connector

Hier zie je de lijst met App connectors waar ook een Visionplanner connector tussen staat:

Dubbelklik op de Visionplanner connector om de eigenschappen te openen

Ga naar het tabje GetConnectoren en klik hier op Nieuw

Gebruik het zoekveld van de Definitie om te zoeken op 'Visionplanner' en selecteer alle 7 connectoren. Controleer of het vinkje bij Gbl. (geblokkeerd) uit staat.

Klik nu op voltooien en je bent helemaal klaar voor de naadloze overgang naar de nieuwe connectoren.