Import eAccounting

Volgen

Visma eAccounting kan eenvoudig aan Visionplanner gekoppeld worden. Om verbinding te leggen tussen beide pakketten gebruik je de zelfde inloggegevens als bij eAccounting.

Let op: Je kunt alleen gegevens importeren als de app Visma eAccounting API is geactiveerd.

De verbinding tussen Visionplanner Cloud en Visma eAccounting vastleggen.

Stap 1 | Selecteer de juiste gegevens

Kies als eerste Visma eAccounting als boekhoudsoftware pakket en klik op Inloggen bij eAccounting.

Er verschijnt nu een venster van eAccounting waar je de Gebruikersnaam en het Wachtwoord dient in te vullen. Dit zijn dezelfde credentials die je gebruikt bij het inloggen in Visma eAccounting.

Vervolgens moet je toestemming geven dat Visionplanner gegevens mag importeren uit eAccounting.

Stap 2 | De administraties
Na het instellen van de koppeling, wordt je weer doorverwezen naar Visionplanner en worden nu de beschikbare administraties getoond.

De administraties waar de gebruiker rechten voor heeft zullen getoond worden.
Kies vervolgens één van de te selecteren administraties.

Boekjaar: Je kunt hier aangeven welke boekjaren relevant zijn om te presenteren. Reeds geïmporteerde boekjaren blijven bewaard, dus vaak is het voldoende om alleen het laatste boekjaar te kiezen. Dat is sneller dan steeds de hele historie te importeren.

Bevestig alles met Importeren.