Import eAccounting

Volgen

Visma eAccounting kan eenvoudig aan Visionplanner gekoppeld worden. Om verbinding te leggen tussen beide pakketten gebruik je de zelfde inloggegevens als bij eAccounting.

Let op: Je kunt alleen gegevens importeren als de app Visma eAccounting API is geactiveerd.

Maak verbinding tussen Visionplanner Cloud en Visma eAccounting

Stap 1 | Selecteer de juiste gegevens

Kies voor "Visma eAccounting" als boekhoudsoftware pakket en klik op "Inloggen bij eAccounting".
In het nieuwe scherm vul je jouw gebruikersnaam en wachtwoord in. Dit zijn dezelfde credentials die je gebruikt bij het inloggen in Visma eAccounting.

Vervolgens geef je toestemming dat Visionplanner gegevens mag importeren uit Visma eAccounting.

Stap 2 | De administraties
Is de koppeling ingesteld? Dan wordt je doorverwezen naar Visionplanner. Hier worden de administraties getoond waar de gebruiker rechten voor heeft.

mceclip2.pngKies één van de te selecteren administraties.

Bij "Keuze boekjaar" heb je de optie om te selecteren welke boekjaren relevant zijn om te presenteren. Reeds geïmporteerde boekjaren blijven bewaard. Vaak is het voldoende om alleen het laatste boekjaar te kiezen, dit is sneller dan de hele historie importeren.
Bevestig met "Importeren".