Financieel verslag - Verloopoverzichten van balansposten

Volgen

Om bepaalde balansposten informatiever te maken voor het financieel verslag, kun je verloopposten invoeren. Je voert het beginsaldo in en je voegt mutaties toe. Het eindsaldo wordt berekend. Zo maak je inzichtelijk wat er tussen begin- en eindsaldo is gebeurd.

Naar verloopoverzicht

• Open de administratie
  • Klik op Geïmporteerde gegevens
  • Kies Actuele cijfers uitwerken
  • Klik op tab Verloopoverzicht

Nieuw verloopoverzicht toevoegen

• Klik op + Verloopoverzicht toevoegen
  • In het scherm Verloopoverzicht toevoegen kies je een rubriek.
  • Als de rubriek in het overzicht staat: klik Beginsaldo open en voeg de diverse posten toe
  • Klik Mutaties open en voer de mutaties in.
    Let daarbij op de controletelling (bovenaan de mutaties)

Verloopoverzicht verwijderen

• Klik in Actuele cijfers uitwerken > Tab Verloopoverzicht
  • Klik het Verloopoverzicht open
  • Klik op Opties.png Rubriek verwijderen achter de rubriek