Partner

Afrondingsmemorandum

Een opdrachtverantwoordelijke besteedt het liefst zo min mogelijk tijd aan het reviewen en beoordelen van dossiers. Daarom is het afrondingsmemorandum toegevoegd. Op het afrondingsmemorandum staan alle belangrijke zaken uit het dossier overzichtelijk op één pagina. Het is niet nodig om kriskras door het dossier te klikken om de gewenste informatie te verzamelen.

Aangeven dat je wilt werken met een afrondingsmemorandum:

• Klik op BeheerPartnerButton Beheer partner
  • Klik in het menu op Partner
  • Zet een vinkje bij Afrondingsmemorandum

Let op: dit geldt voor alle samensteldossiers.

Werken met het afrondingsmemorandum

• Ga naar de  administratie
  • Open het menu Opties
  • Kies Dossier
  • Kies tab Samensteldossier
  • Open het samensteldossier
  • Klik in het menu op Afronding > Afrondingsmemorandum

Hier zie je het handzame overzicht.

Toelichting op het onderdeel dossieritems

De samensteller werkt aan het samensteldossier en voegt dossier-items toe (in het samensteldossier via Overig > Dossier-items).
Voor zaken die volgens hem gezien moeten worden door de opdrachtverantwoordelijke zet hij een vinkje in de kolom Afrondingsmemorandum.

De opdrachtverantwoordelijke ziet in het afrondingsmemorandum meteen welke dossieritems de samensteller heeft klaargezet en kan daar kennis van nemen (mouse-over) en eventueel een bijlage openen.

Eindconclusie

De opdrachtverantwoordelijke voegt zijn eindconclusie toe aan het afrondingsmemorandum.