Engelstalige rapportage

Volgen

In Visionplanner kun je een Engelstalige rapportage maken (financieel verslag en SBR jaarrekening). Voor een Engelstalige jaarrekening heb je een Samenstelabonnement Ultimate nodig.

Je hebt twee opties

1. Je koppelt de administratie aan een extra Engelstalig sjabloon (taalinstelling Engels).
  2. Je koppelt de administratie los van het sjabloon (beschikbaar bij Advies Ultimate).

Als je voor meerdere klanten een Engelstalige jaarrekening maakt, raden we aan een Engels sjabloon te maken. Het voordeel van een Engels sjabloon is dat je borgt dat alle Engelstalige administraties op dezelfde wijze ingericht worden.
Door het aanpassen van de taalinstelling worden alle rubrieken vertaald, ook die in de dashboards. De dashboards zelf en de schermen van Visionplanner (de user interface) veranderen niet door die taalinstelling. Die blijven Nederlands (zie afbeelding).

Taalkeuze aanpassen in het sjabloon:

• Open het menu Beheer Partner
  • Kies Sjablonen
  • Selecteer het sjabloon waarvan je de taalinstelling wilt aanpassen
  • Open het menu Opties
  • Klik op Instellingen
  • Wijzig op pagina Instellingen > Administratie de Taalinstelling

Taalkeuze aanpassen in de losgekoppelde administratie:

• Ga naar de administratie waarvoor je een Engelstalige rapportage wilt maken.
  • Open het menu Opties
  • Kies Instellingen
  • Je komt direct op de pagina  Instellingen van de administratie.
    Onderin staat de Taalinstelling. Kies daar Engels.

De taalinstelling van een administratie die aan een sjabloon is gekoppeld kun je niet aanpassen.