December 2018 - Releasenotes

Volgen

De Visionplanner-release van december 2018 komt eraan. Deze release bevat een aantal nieuwe functionaliteiten waar we allemaal al lange tijd naar uitkijken! Daarnaast zijn er weer diverse verbeteringen doorgevoerd.

Hier vind je een overzicht van alle wijzigingen.

Administratiedossier

Het administratiedossier en de bijbehorende checklisten zijn vanaf nu voor iedereen beschikbaar. Het administratiedossier is onmisbaar voor een accountant of adviseur die efficiënt moet zijn en relevant wil blijven. Wil je meer weten over wat het administratiedossier voor jouw kantoor kan betekenen? Bekijk dan de introductievideo.

Meer informatie over de implementatie en werking van het administratiedossier.

Dossiermonitor

Met de dossiermonitor in Visionplanner heb je altijd zicht op de status van je dossiers. Je kunt precies zien welke jaarrekening nog wacht op akkoord van de klant en welke publicatiestukken succesvol zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en dat zonder het dossier te openen. Dat gaat je tijd schelen!

Lees meer over de dossiermonitor.

Visionplanner MKB App

De Visionplanner MKB app is voor vanaf nu beschikbaar voor al je klanten. Met de Visionplanner MKB app kan je klant:

• Dossiertaken afhandelen
  • Jaarrekeningen accorderen, vaststellen en publiceren
  • Openstaande posten debiteuren inzien

Meer informatie over onze MKB app.

De Visionplanner MKB app is beschikbaar voor Android en iOS en te downloaden via de app stores van Google en Apple. Meer informatie over het inloggen in de app.

Overige nieuwe features / verbeteringen

• Dossierinstelling Commercieel of Fiscaal wordt vanaf nu meegenomen naar taxonomie.
  • Bij het aanmaken van een samensteldossier met 'Samenstelabonnement Ultimate' kan vanaf nu ook gekozen worden om een dossier aan te maken zonder de voorbereidingsfasen en verklaring.
  • Verandering van volgorde 'fiscale positie' en 'winstverdeling' in financieel verslag.
  • Geen kringverwijzing meer in KPI's meer mogelijk.
  • Verandering BTW percentages standaard van 6% naar 9% in prognose.
  • Periode-selectie in het consolidatie-scherm wordt vanaf nu onthouden.

Opgeloste klant-issues

• Krediet rapportage VAS500 ALS400 fout
  • Dossier-items in 'alle dossieritems' slaat niet op.
  • Takenbakje geeft niet de juiste taken weer.