Visionplanner MKB App

Volgen

De Visionplanner MKB App is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer.

Alleen klant-gebruikers binnen Visionplanner kunnen daarom inloggen op de app.

Wil je weten wat de voordelen zijn van de app en waarom je klant deze moet gebruiken? Kijk dan op de website.

Wat moet mijn klant doen om de Visionplanner app te kunnen gebruiken?

Je klant moet zich registreren voor de Visionplanner app. Het gaat op dit moment nog om een nieuwe registratie speciaal voor de app, naast de al bestaande registratie voor de webapplicatie. Beide registraties zijn wel gekoppeld aan dezelfde gebruiker binnen Visionplanner.

Hoe kan mijn klant zich registreren?

Als je een nieuwe klant aanmaakt in Visionplanner dan kan je klant zich registreren door te klikken op de registratielink in de uitnodiging die per e-mail verzonden wordt.

Deze registratielink is ook opgenomen in de de e-mail die verzonden wordt als je een presentatie met de klant deelt.

Daarnaast is er een knop toegevoegd bij de toegangsrechten van de klant gebruiker op de klantenkaart waarmee je naar de klant een uitnodiging kunt verzenden.

De klant ontvangt dan een uitnodiging per e-mail om zichzelf te registreren voor de Visionplanner app.

Registreren

De registratie kan plaatsvinden op twee manieren:

Visionplanner

De klant vult het e-mailadres in waarmee geregistreerd moet worden voor de Visionplanner app.

Vervolgens wordt de klant doorgestuurd naar een pagina van Microsoft Azure voor het aanmaken van de Visionplanner app account.

Google, Microsoft, LinkedIn

De klant logt in met een bestaande Google, Microsoft of LinkedIn account en registreert zichzelf daarmee voor de Visionplanner app.

Hoe logt mijn klant in op de Visionplanner app?

De Visionplanner app is te downloaden via de app stores van Apple en Google.

Als de app geïnstalleerd is op de smartphone moet de eerste keer ingelogd worden met de account die speciaal voor de Visionplanner app geregistreerd is (zie hierboven).

De klant blijft daarna ingelogd. Eventueel kan in de profielinstellingen van de gebruiker een pincode ingesteld worden voor het openen van de Visionplanner app.