Spoedmelding

Volgen

Wil je graag binnen een uur door ons worden teruggebeld, dan kun je een spoedmelding aanmaken. De kosten hiervoor bedragen € 30 excl. BTW per half uur.

Klik hier om naar de klantenportal te gaan.

Klik op startpagina van de klantenportal op de knop . Je komt dan op onderstaande pagina.

Log in met je e-mailadres en wachtwoord (Let op! Dit kunnen andere inloggegevens zijn dan je gebruikt om in Visionplanner Cloud in te loggen). Mocht je je wachtwoord niet meer weten, klik dan op Mijn wachtwoord vergeten.

Wanneer je bent ingelogd kun je kiezen voor Aanvraag indienen. Je kunt tevens je eerder ingediende meldingen bekijken.

Je krijgt dan de volgende pagina te zien.

Je kunt nu de vraag ingeven en tevens aanvinken of dit een spoedmelding is.