Modules: Visionplanner app 2019

Volgen

< Terug naar overzicht Modules 2019

Vaker, sneller en makkelijker contact met je klanten. Daarvoor is de MKB app. Je klanten kunnen de app gratis downloaden voor iOS en Android. De mogelijkheden voor je klant kunnen afhankelijk zijn van jouw Kantoormodule en/of zijn Samenstel- en Adviesmodule.

Feature

Jaarrekening accorderen en vaststellen
(alleen voor klanten met een samenstelmodule)

Je klant hoeft niet in Visionplanner in te loggen om de jaarrekening te accorderen of vast te stellen. Bovendien krijgt je klant automatisch een notificatie op zijn mobiel wanneer jij de jaarrekening accordeert. Zo maak je het wel heel makkelijk voor je klanten!

Samenstel
Basic

O

Samenstel Prof

O

Samenstel Ultimate

O

Dossiertaken uitvoeren

Even een vraag stellen? Aanvullende stukken nodig? Maak een dossiertaak aan en wijs deze toe aan je klant. Je klant ziet 'm vanzelf in zijn app en kan direct reageren. Dat is een stuk efficiënter dan bellen, mailen of post.

Kantoor
Basic

X

Kantoor
Prof

O

Kantoor Ultimate

O

Inzicht in openstaande posten
(alleen voor klanten met een adviesmodule)

Welke klant wil dat niet? Op je mobiel een overzicht van je openstaande debiteuren. Op ouderdom, bedrag of debiteur gesorteerd. Bovendien kunnen ze direct de achterliggende factuur opvragen** en desgewenst doorsturen naar de klant.

Advies Basic

O

Advies
Prof

O

Advies Ultimate

O

** indien ondersteund door je boekhoudsoftware

< Terug naar overzicht Modules 2019