Modules 2019: Kantoormodule

Volgen

< Terug naar overzicht Modules 2019

De Kantoormodule bevat alle basisfuncties die je nodig hebt om Visionplanner in te richten voor je kantoor en voor het klaarmaken van de cijfers van je klanten.

Omdat niet alle kantoren op dezelfde manier werken, zijn de modules van Visionplanner er in verschillende smaken: Basic, Professional en Ultimate; van rechttoe-rechtaan tot heel uitgebreid.

Gestructureerd werken? Gebruik de checklists in het administratiedossier!

Basic

Bevat alle basisfuncties om professionele jaarrekeningen en tussentijdse cijfers te maken.

Als je ook meer grip op je interne processen wilt en gestructureerd en efficiënt wilt werken, kun je beter de Professional module nemen.

Professional

Voor kantoren die grip willen op hun processen en streven naar maximale efficiëntie. Aansturing van medewerkers via checklists in het administratiedossier, een dossiermonitor om de voortgang van samenstelopdrachten en deponering van publicatiestukken in de gaten te houden. Taken die je kunt toewijzen aan medewerkers of klanten. Je krijgt ook een promotiebanner en flyers van ons. Daarmee kun je mooi je meerwaarde aan je klanten duidelijk maken. Neem contact op via info@visionplanner.com om jouw banner en flyers aan te vragen.

Ultimate

Kantoren die alleen het mooiste goed genoeg vinden, kunnen met de Ultimate module hun emails en financieel verslag layout aan hun eigen stijl aanpassen. Bovendien wordt je met onze terugbelservice altijd snel geholpen wanneer je ondersteuning nodig hebt. Je krijgt ook een promotiebanner en flyers van ons, zodat je je meerwaarde duidelijk kunt onderstrepen naar je klanten toe. Neem contact op via info@visionplanner.com om jouw banner en flyers aan te vragen.

Wat gebeurt er met mijn bestaande abonnement?

Niets. Als je nu op Basic zit, blijft dat zo en als je op Professional zit, ook.

Alleen, waarschijnlijk wil je ook graag gebruik maken van de functionaliteiten van de Professional module (zoals de checklists in het administratiedossier). Geen probleem. Je kunt op ieder gewenst moment zelf je kantoormodule aanpassen.

Heb je nu een Ultimate module, dan blijft dat gewoon zo. Je krijgt alle extra functionaliteiten er automatisch bij!

Wat krijg je met de Kantoormodule?

Functie  Basic  Professional Ultimate
Basis administratiefuncties O O O
Klantenkaart Basis O O O
Klantenkaart Professional X O O
Archivering van gesloten samensteldossiers O O O
Klanten groeperen met labels O O O
Gebruikersrechten overzicht O O O
MKB app: openstaande posten
(alleen voor klanten met een adviesmodule)
O O O
MKB app: accorderen en vaststellen
(alleen voor klanten met een samenstelmodule)
O O O
MKB app: dossiertaken uitvoeren X O O
Dossiermonitor X O O
Permanent Cliëntdossier X O O
Administratiedossier X O O
Checklists X O   O
Algemene flyers X O O
Promotiebanner X O O
Kantoorspecifieke flyers X X O
Eigen branding in uitgaande e-mails X X O
Eigen styling van financieel verslag PDF X X O
Terugbelservice X X O

Toelichting op de functies

Basis administratiefuncties

BasicProfessionalUltimate

De Kantoormodule bevat alles wat je nodig hebt om de cijfers voor je klant klaar te maken voor ofwel het maken van een jaarrekening, of het verstrekken van tussentijdse cijfers:

• Import uit boekhoudsoftware
  • Automatische import (per dag, week of maand)
  • Kostenplaatsen *
  • Voorafgaande journaalposten
  • Brugstaat met doorzoom naar mutaties en documenten *
  • Invoer niet-financiële cijfers

* indien ondersteund door de koppeling met de betreffende boekhoudsoftware

Klantenkaart Basis

BasicProfessionalUltimate

Met de handige KvK koppeling haal je de basis NAW gegevens van je klant direct op. Ook stel je op de klantenkaart de toegang in voor alle gebruikers in presentaties en samensteldossiers. Overzichtelijk en altijd in control.

Klantenkaart Professional

Basic | ProfessionalUltimate

Naast NAW gegevens leg je hier de bedrijfsbeschrijving vast, plus mogelijke significante aangelegenheden die voortvloeien uit de bedrijfsbeschrijving. Deze informatie wordt automatisch in je samensteldossier overgenomen. Je kunt gedurende het jaar aan de bedrijfsbeschrijving werken en je weet zeker dat de juiste informatie in het samensteldossier komt. Zo laat je zien dat de kennis van de klant bij jou serieus wordt genomen.

Archivering van gesloten samensteldossiers

BasicProfessionalUltimate

Wij bewaren het samensteldossier voor je zolang als de klant in je administratiemonitor actief blijft. Ook als je later je samenstelmodule van de klant aanpast of zelfs uit zet. Dat geeft rust.

Klanten groeperen met labels

BasicProfessionalUltimate

Op een handige manier je klanten segmenteren, bijvoorbeeld naar vestiging, branche, dienstverlening. In de administratiemonitor filter je meteen de juiste groep uit. Iedereen kan moeiteloos focussen op de juiste klanten.

Gebruikersrechten overzicht

BasicProfessionalUltimate

Voor al je medewerkers kun je in 1x opvragen welke specifieke rechten en toegang ze hebben in je klantadministraties. Vertrekt een medewerker? Dan kun je meteen alle toegang verwijderen zonder dat je door alle administraties hoeft te klikken. Zo weet je zeker dat je alles onder controle hebt.

MKB app: openstaande posten
(alleen voor klanten met een adviesmodule)

BasicProfessionalUltimate

Je klant ziet op zijn mobiel direct de openstaande posten zoals laatst geïmporteerd uit de boekhouding. Hij kan facturen opvragen * en deze doorsturen via bijv. e-mail of Whatsapp. Je klant heeft zo de zekerheid dat niets hem door de vingers glipt.

MKB app: accorderen en vaststellen
(alleen voor klanten met een samenstelmodule)

BasicProfessionalUltimate

Je klant hoeft niet meer in Visionplanner in te loggen. Wanneer jij de jaarrekening accordeert, krijgt je klant direct en automatisch een pushbericht. Hij kan op zijn mobiel de jaarrekening bekijken (pdf) en direct accorderen en vaststellen. Je klant zal blij zijn met een accountant die het zo gemakkelijk maakt!

MKB app: dossiertaken uitvoeren

Basic | ProfessionalUltimate

Snel een ontbrekende factuur opvragen? Meer info nodig over een onlangs afgesloten lening? Wijs een dossiertaak toe aan je klant en hij krijgt via de MKB app een pushbericht. Hij kan meteen in de app antwoorden en evt bijlages uploaden. Dan kun jij weer verder met je werk.

Dossiermonitor

Basic | ProfessionalUltimate

Overzicht over je samenstelproces in één oogopslag, dat geeft rust! Je ziet meteen hoever het staat met de verschillende samensteldossiers, of ze al zijn gedeponeerd en of dat is goedgegaan.

Permanent Cliëntdossier

Basic | ProfessionalUltimate

Vaste stukken opslaan bij de klant? Aantekeningen maken voor je collega's? In het permanente clientdossier regel je dat. Niet gebonden aan boekjaar of periode, kun je notities, taken, bijlages in Visionplanner opslaan. Dan heb je meteen alles bij de hand als je aan je samenstelopdracht begint.

Administratiedossier

Basic | ProfessionalUltimate

Vastleggingen vanuit je tussentijdse werkzaamheden doe je in het administratiedossier. Netjes per boekjaar/periode. Ook wordt hier je ingevulde checklist gearchiveerd. Omdat deze informatie geen deel uitmaakt van je samenstelopdracht, is het verstandig om administratieve bevindingen buiten het samensteldossier op te slaan. Het administratiedossier is hier perfect geschikt voor. De zekerheid dat alles op de juiste plaats staat.

Checklists

Basic | ProfessionalUltimate

Met de handige checklists ben je in control. Je stuurt precies aan welke taken je medewerkers tussentijds moeten uitvoeren. Je kunt als kantoor verschillende eigen checklists maken voor tussentijdse werkzaamheden. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon gebruik maken van de standaard checklists die al in Visionplanner zitten.

Ben je gewend geraakt aan een samenstelwerkprogramma? Maak dit dan aan als checklist in de laatste periode van het boekjaar. Zo houd je je administratieve werkzaamheden toch gescheiden van je samensteldossier.

Algemene flyers

Basic | ProfessionalUltimate

Bij de start van je implementatie krijg je een pakket van 500 visionplanner flyers. Deze bevatten verschillende verhalen van MKB-ers die niet meer zonder Visionplanner rapportage willen. Handig als je aan je klanten wilt uitleggen wat je voor ze kunt betekenen!

Promotiebanner

Basic | ProfessionalUltimate

Je meerwaarde duidelijk neerzetten voor je klanten? Met de promotiebanner laat je zien hoe jouw kantoor relevant is voor je klanten. Voor kantoren met een Ultimate kantoormodule is er voor iedere vestiging een banner.

Kantoorspecifieke flyers

Basic | Professional | Ultimate

Wanneer je maandfactuur boven de € 1.000,- komt, nemen we contact met je op. We maken samen met 2 of 3 van jouw klanten een flyer over de meerwaarde die jouw kantoor biedt. Je krijgt 1.000 exemplaren van deze flyer met je eigen kantoorlogo erop.

Visionplanner behoudt alle rechten op de teksten en beeldmateriaal en kan deze flyer gebruiken voor algemene promotiedoeleinden.

Eigen branding in uitgaande e-mails

Basic | Professional | Ultimate

Vind je het belangrijk dat e-mails aan je klanten voorzien zijn van de branding van je eigen kantoor? Dan is dit precies wat je zoekt. Logo, headerafbeelding en aanhef zijn instelbaar zodat het aansluit bij de manier waarop jij altijd communiceert.

Eigen styling van financieel verslag PDF

Basic | Professional | Ultimate

Is het financieel verslag een visitekaartje van jouw kantoor? Met deze optie krijg je zelf controle over lettertypes, kleuren en achtergrondafbeeldingen van de financieel verslagen die je met Visionplanner maakt. Jouw klant, jouw rapport.

Terugbelservice

Basic | Professional | Ultimate

Gelukkig reageert de Visionplanner support doorgaans nog dezelfde dag op je vragen. Toch kan het zijn dat je altijd meteen geholpen wilt worden. Met de terugbelservice bellen we je tijdens kantooruren terug binnen 1 uur nadat je een ticket hebt aangemaakt. Dan weet je zeker dat je altijd snel verder kunt!

< Terug naar overzicht Modules 2019