Modules 2019

Volgen

Wie met Visionplanner werkt, kan kiezen uit verschillende modules. Want niet ieder kantoor werkt op dezelfde manier. En niet iedere ondernemer heeft dezelfde informatie nodig.

Lees hier welke modules er zijn en welke keuze voor jouw kantoor en jouw klanten de beste is.

najaar 2018: verschillende nieuwe functionaliteiten worden geïntroduceerd.

Kantoormodule

Met de Kantoormodule kies je hoe je als kantoor gebruik wilt maken van Visionplanner. Werk je alleen met standaarden, wil je wel of niet werken met het administratiedossier, in hoeverre wil je je uitingen customizen?

Lees alles over de Kantoormodule

Samenstelmodule

De Samenstelmodule kies je voor klanten waar je een jaarrekening of kredietrapportage voor maakt. Hoe uitgebreid je dat doet, stel je per klant in. Wil je alleen een SBR document genereren en deponeren, wil je er een mooi rapport bij maken of een volledig samensteldossier?

Lees alles over de Samenstelmodule

Adviesmodule

Lever je al tussentijdse cijfers aan je klanten? Help je je klanten bij het sturen op begroting en prognose? Wie echt meerwaarde wil leveren als kantoor, kiest je een Adviesmodule. Per klant stel je in, hoe uitgebreid je dat doet.

Lees alles over de Adviesmodule

MKB app

De gratis MKB app is voor iedere klant interessant. Je zit als het ware bij je klant in de binnenzak. Korte lijntjes, super gemakkelijk voor je klant.

Lees alles over de Visionplanner app