Prive opname in de prognose

Volgen

Onder de rubriek kapitaal (in de balans van de prognose) vind je de rubriek Privé-onttrekkingen.

Video

Je kunt een afloop instellen op deze rubriek door te klikken op het schuine pijltje rechts naast de rubriek.

Na het instellen en opslaan van de afloop worden de privé opnamen meegenomen in de prognose.

Heb je nog geen rubriek Privé-onttrekkingen? Geen probleem, je kunt onder kapitaal een rubriek hiervoor aanmaken in het koppelscherm. Houd er wel rekening mee dat deze rubriek onder kapitaal dient te staan.