19 juli 2016 - Release Notes

Volgen

Vanaf 19 juli 2016 is een nieuwe release van Visionplanner beschikbaar.

In deze versie zijn de volgende aanpassingen gemaakt.

Hotfixes

(reeds beschikbaar gesteld tussen 28 juni en 17 juli 2016)

• Doorzoom naar Basecone vanuit Twinfield administraties gerepareerd

Dossier verwijderen

Heb je een testdossier gemaakt, of anderszins de behoefte om een niet-afgemaakt dossier bij een administratie te verwijderen? Dat kan nu.

Maar niet altijd.

Je kunt een dossier alleen verwijderen als:

• het dossier niet is gesloten
  • geen enkele fase van het dossier is geaccordeerd

Eventueel moet dus een opdrachtverantwoordelijke bij 1 of meer fasen het accoord verwijderen. Als een dossier is gesloten, kan het definitief niet meer worden verwijderd.

Module Samenstelpraktijk

Voorheen was de module Samenstelpraktijk altijd in de meest uitgebreide vorm beschikbaar, ongeacht het gekozen abonnement in de administratie:

Vanaf deze versie werkt de gekozen abonnementsvorm correct. Kies je voor Basic of Professional, dan heb je bijvoorbeeld geen beschikking over:

• dossier vastlegging (zoals opdrachtacceptatie en planning)
  • samenstellingsverklaring
  • risico's (significante aangelegenheden)

LET OP:
Misschien ben je al bezig met een jaarrekening dossier, compleet met risico's etc. maar het abonnement voor die administratie staat per ongeluk nog op Basic.

Je ziet je dossier en risico's dan niet meer.

Maar je kunt dan alsnog het abonnement omzetten naar Ultimate zonder iets te verliezen van je eerdere werk.

Overige aanpassingen

Daarnaast zijn de volgende aanpassingen gemaakt.

• Afbeelding verwijderen. Als je zelf een afbeelding hebt geupload als achtergrond voor een widget, kun je deze nu ook verwijderen.
  • Als een deponering bij KvK een foutmelding geeft, is deze foutmelding direct in te zien.
  • Doorzoom naar Basecone documenten via Twinfield gefixt
  • Foutmelding bij KvK deponering meteen in te zien
  • Zelf geuploade afbeeldingen bij widget-achtergronden kunnen worden verwijderd
  • Tussenblad "Jaarrekening" werd ten onrechte afgedrukt in PDF als de betreffende onderdelen in het Financieel Verslag uit stonden
  • Notulen kunnen door alle gebruikers worden voorbereid en aangepast, totdat de jaarrekening wordt vastgesteld
  • Formule-onderdeel TotalPeriods geeft ook bij kwartaalabonnement juiste waarden terug
  • Na toevoegen benchmarkdeelnemer viel deze meteen weer weg. Dat is opgelost
  • Overbodige detailinformatie uit CRM-Administraties verwijderd
  • Aanpassingen in inrichtingsstukken werden niet in alle gevallen automatisch overgenomen in publicatiestukken
  • Bijlage bij taak kunnen invoegen nadat accoord accountant al is gegeven
  • Fiscale export naar Nextens berekent Overige Schulden niet goed
  • In Financieel Verslag staat teksten "Toelichting op de jaarrekening" nu default UIT in plaats van AAN
  • Excel import is nu minder kritisch op lege regels
  • Voettekst in Financieel Verslag 'samengesteld op' vervangen door 'gegenereerd op'
  • CRM - Bij gebruikers van administratie werd de naam van gekoppelde partner niet getoond
  • Datum laatste import in administratiemonitor was niet altijd correct
  • Activatielink in presentatie delen e-mail gerepareerd