De periode van presenteren aanpassen

Volgen

Standaard presenteer je in Visionplanner op kwartaalbasis.
Wil je op maandbasis gaan presenteren dan dien je hiervoor een aantal stappen te volgen.

Stap 1 | Abonnementsinstellingen wijzigen

Stel je abonnement in op Adviespraktijk - Professional Maand of Adviespraktijk Ultimate Maand, afhankelijk van de gewenste andere opties.

• Meer informatie over onze abonnementen en bijbehorende prijzen vind je op onze website.

Je abonnementsinstellingen wijzigen doe je door in de presentatie te klikken op het Opties-icoon:

Vervolgens klik je op 'Instellingen'. Kies vervolgens voor het tabblad 'Abonnement'. Hier kan je de abonnementsinstellingen naar behoefte aanpassen.

Stap 2 | Presentatie instellen voor maandweergave

Nadat je het abonnement hebt aangepast kan je de periode instellingen aanpassen.

Klik vanuit de presentatie op het kalendericoon  rechtsboven in het scherm. Selecteer vervolgens de tijdsinterval op basis waarvan gepresenteerd moet gaan worden.

Na het volgen van deze stappen kun je maandelijks je cijfers presenteren.

Mocht het toch nog niet helemaal lukken of heb je nog vragen, stuur dan een berichtje naar support@visionplanner.com dan proberen we je zo snel mogelijk te helpen.