Stap 2 | De jaarrekening in de praktijk

Volgen

Nadat het proces rondom de jaarrekening is gesproken, wordt er voor een klant een jaarrekening gemaakt. Bedenk daarom in het voren voor welke klant je een jaarrekening wilt maken. Kies hiervoor een 'gemiddelde' klant en geen uitzondering. Tijdens deze stap staat ook het presenteren van de jaarrekening centraal.

Stap 1 | Het dossier opbouwen voor een live klant.

Nadat de dossier opbouw is besproken, wordt er een administratie van een live klant ingelezen. Voor deze klant wordt een dossier opgebouwd. Alle fases van de jaarrekening worden doorlopen.

Stap 2 | De jaarcijfers presenteren in Visionplanner.

Nadat de jaarrekening is gemaakt voor de live klant maken we een presentatie van de jaarrekening. Er wordt in dit geval een standaard sjabloon gebruikt die je later indien gewenst kan aanpassen. Deze presentatie kan gebruikt worden in het contact naar de klant. Tijdens deze stap staan we ook stil bij de verschillende manier van het presenteren van de jaarrekening.