1. Support
  2. Core - Importeren
  3. Import boekhoudpakketten via connector

Koppelen met KING Finance/Accountancy (voorheen: IMuis SQL)

Nieuwe naam voor iMuis

De leverancier van iMuis Online heeft de naam van hun producten onlangs gewijzigd in KING Finance en/of KING Accountancy. De werking van de koppeling bleef gelijk. De schermknipsels worden binnenkort aangepast.

Voor de koppeling met Imuis SQL dien je de 'servernaam' in te geven en de gegevens in te vullen van de gebruiker die deze connectie uit mag voeren. Dit zul je waarschijnlijk moeten doen in samenwerking met je systeembeheerder.