Update Visionplanner Cloud: sneller veel sneller!

Volgen

Er is de laatste tijd hard gewerkt om een betere performance te realiseren. Dit is meer dan gelukt! Hiervoor hebben de programmeurs gekeken naar alle processen waar de rekenkracht beter, slimmer kon worden ingezet.

Dit heeft in totaal ervoor gezorgd dat de algehele performance is verbeterd en waardoor Visionplanner sneller werkt. Hiervoor zijn er aanpassingen gemaakt in het optimaliseren van gebruikte ressources en het minimaliseren van functies.

Dit is zowel aan de back-end als de front-end toepast waardoor; berekeningen sneller gaan en grafische afbeeldingen sneller worden getoond;

Door deze aanpassingen is de performance veel beter dan voorheen!