Juni 2013 - Release Notes

Volgen

Aanpassen van presentatie

Vanaf nu kun je onze standaard presentatie volledig naar wens inrichten op de volgende gebieden:

• Verplaatsen en verwijderen van widgets (grafieken, tabellen, etc.)
  • Toevoegen van widgets uit onze bibliotheek
  • Aanpassen van widgets (kleurgebruik, samenstelling van getallen, etc.)

Verwijder dus snel de grafieken en tabellen die je niet gebruikt en voeg de overzichten toe die er voor jou toe doen. Hieronder een voorbeeld van de mogelijkheden:

De tabbladen zelf kunnen momenteel niet aangepast worden.

Bibilotheek met widgets

Om het samenstellen van een presentatie toegankelijk te houden, kun je kiezen uit een ruime selectie van grafieken en tabellen. Deze hebben wij gebundeld in een bibliotheek en zullen wij verder uitbreiden:

Volledig doorzoomen binnen grafieken

Ook binnen grafieken kun je nu eenvoudig doorzoomen tot op grootboekrekening niveau. Klik hier voor een voorbeeld.

Opbouw van formules herleiden

Vanaf nu kun je de uitkomst van een formule eenvoudig thuisbrengen. Geen 'black-box' gevoel meer. Zie hieronder een voorbeeld m.b.t. het werkkapitaal:

Je kunt doorzoomen tot grootboekniveau. Ideaal om verschillen in resultaten te verklaren of te herleiden.

Verdere vereenvoudiging van het koppelscherm

Om het koppelen nog eenvoudiger en intuïtiever te maken hebben we de volgende aanpassingen gemaakt:

• Tijdens het verslepen van grootboekrekeningen klappen rubrieken automatisch open (als je er met de muis even op blijft staan)
  • Het scrolgedrag is verder verbeterd

Toegang tot het kenniscentrum en help

Tijdens de betaversie was er een prominent tabblad aanwezig met de titel Vragen en ideeen. In de marktversie hebben we dit tabblad verplaatst. Je vindt het nu rechtsboven in je scherm door op je gebruikersnaam te klikken:

Je hebt twee opties:

1. Kenniscentrum - hier vind je diverse artikelen die je op weg helpen met de software en antwoord geven op veelgestelde vragen
  2. Help - hier kun je direct je vraag of opmerking met ons delen

Zelf je abonnement samenstellen

Vandaag introduceren wij de commerciële versie van Visionplanner Cloud. Gebruikers kunnen nu zelf een abonnement samenstellen en afsluiten. Je kunt je abonnement samenstellen door op je naam te klikken (zie boven).

Modules kiezen

Nieuw is dat je kunt kiezen met welke modules je wilt werken. Je hebt momenteel keuze uit:

1. Begroting
  2. Balans

Prijs per organisatie

Niet voor iedere organisatie heb je dezelfde samenstelling nodig. Voor de werkmaatschappij is het wellicht belangrijk om een begroting te hebben, terwijl dit voor de holding overbodig is. Om te voorkomen dat je hier voor moet betalen, neem je Visionplanner Cloud per organisatie af.

Een voorbeeld

Voor werkmaatschappij vind ik begroting en balans belangrijk. Ik betaal de basis (19,95) + begroting (7,50) + balans (7,50). Totaalbedrag: € 34,95 per maand. Voor de holding heb ik geen interesse in de begroting en balans. Ik betaal alleen de basis van € 19,95 per maand.

Totaalbedrag voor zowel mijn werkmaatschappij als de holding komt hiermee op: € 54,90 per maand.

Geen contract, maandelijks opzegbaar

We willen gebruikers niet aan ons binden met lastige contracten maar prettige software. Klant worden is daarom net zo eenvoudig als afscheid nemen. Zodat je om de juiste redenen onze software blijft gebruiken.