3. De acceptatiefase in het dossier

Volgen

Dit artikel gaat in op het aanmaken van een nieuw (samenstel) dossier.

Let op: Nog niet iedereen kan gebruik maken van dit onderdeel. Deze functionaliteit wordt gefaseerd gereleased.

Benodigdheden

• Een Samenstelabonnement op de betreffende administratie (mogelijk na contact met Visionplanner
  • Je bent medewerker van een kantoor of een gebruiker binnen Visionplanner met alle rechten.

Stap 1 Doorloop alle vragen

Tijdens de acceptatiefase doorloop je de vragen. Wanneer er zich geen bijzonderheden hebben voorgedaan kan je kiezen voor het standaard antwoord door op 'hier' te klikken in de lege regels. Door op de blauwe rondjes met de 'i' te klikken, kan je zien wat er van je verwacht wordt.

Wanneer de standaard teksten worden aangepast, wordt dit gelogd. Je kan een standaard tekst terughalen door op de ronde pijl rechtsboven de regel te klikken.

Je kan een bijlage toevoegen aan de vragen. Deze bijlage kan je ook terugvinden in het tabblad 'Taken en Bijlagen'. Een bijlage kan je per regel toevoegen door op de paperclip te klikken.

Stap 2 | Het akkoord van de opdrachtverantwoordelijke

Wanneer alle regels in de acceptatiefase zijn gevuld, kan deze fase worden afgetekend door de opdrachtverantwoordelijke. Deze fase moet in een later stadium zijn afgetekend om door te kunnen met het dossier.