30 oktober 2015 - Release notes

Volgen

Prognose

Bij de instellingen van de prognose module kan aangegeven worden voor hoeveel jaar de prognose ingesteld moet worden. Voorheen was dit altijd 2 jaar. Nu is dit een keuze van 1 tm 5 jaar.

Labels

Partner beheer

Onder de beheersmodule van de partner is een nieuw onderdeel toegevoegd. Hier kunnen zogenaamde labels worden vastgelegd om de verschillende organisaties te kunnen filteren. Te denken valt aan bijvoorbeeld een regio, een typologie of een omvangcategorie.

Organisatie instellingen

In het menu Instellingen,  onderdeel Organisatie kunnen de diverse labels worden toegekend aan een organisatie.

Organisatiemonitor

Bovenin de organisatiemonitor kan een filter ingesteld worden zodat alleen de organisaties zichtbaar zijn waarvan het label overeenkomt met het filter.

Medewerker instellingen (partnerbeheer)

Het label kan ook aan een medewerker worden gekoppeld. Dit label wordt dan geplaatst als automatisch filter in de organisatiemonitor. Zo kan een medewerker met het label Agro, alleen de organisaties zien die ook het label Agro hebben. Hetzelfde geldt natuurlijk voor bijvoorbeeld het label 'kantoor Veenendaal'.