23 maart 2015 - release notes

Volgen

De dimensie kostenplaatsen!

Deze release staat in het kader van de uitbreiding met de dimensie kostenplaatsen. De kostenplaatsen worden volledig automatisch overgenomen uit het administratiepakket. Hierdoor hoef je niet eerst de kostenplaatsen aan te maken en hoef je ook geen koppelslag te maken vanuit je administratie. Gewoon snel en simpel direct inzage in de cijfers per kostenplaats. Klik hier voor een overzicht van administratiepakketten waarvoor de dimensie kostenplaatsen operationeel is.

Een beschrijving van het dimensie stappenplan vind je hier.

Profielfoto

Wil jij Visionplanner wat persoonlijker maken? Kies dan voor een eigen profielfoto. Uiteraard kun je gebruik maken van de Gravatar functie. Maar ook zonder Gravatar is het is natuurlijk leuker en persoonlijker om je eigen foto te uploaden. Klik hier voor meer informatie.

Printknop

Soms is het makkelijk om een papieren versie van je bedrijfsresultaten te hebben. Het afdrukken van een presentatie is nu voor iedereen toegankelijk! Het handige printicoon rechts boven in het presentatiescherm maakt het snel en simpel afdrukken mogelijk.