19 januari 2015 - release notes

Volgen

Consolidatie

Deze release staat bijna volledig in het kader van de consolidatie. Het is mogelijk geworden om in Visionplanner een consolidatiestructuur samen te stellen voor entiteiten waarin een 100% belang is.

Een beschrijving van het consolidatie stappenplan vind je hier.

Abonnement

De abonnementspagina is uitgebreid met een extra module consolidatie. Deze is naar wens aan en uit te zetten.

Koppelen

Als gebruik gemaakt wordt van consolidatie, worden de te consolideren organisaties automatisch als subrubriek aangemaakt. Uiteraard alleen voor de specifieke consolidatierubrieken, zoals deelnemingen en vorderingen op/schulden aan groepsmaatschappijen.

Widgets

Als gebruik gemaakt wordt van consolidatie, kun je bij de eigenschappen van bijvoorbeeld kolommen en reeksen ook kiezen voor de geconsolideerde waarde. Hierbij kan de verfijning voor eliminaties/eliminaties/na eliminaties worden aangegeven of bijvoorbeeld de waarde uit een van de geconsolideerde bestanden.

Organisatiemonitor

Indien een organisatie deel uit maakt van een consolidatie zie je in de organisatiemonitor een apart consolidatie icoontje. Als je hierop klikt worden alleen alle organisaties uit deze consolidatiegroep weergegeven.