April 2014 - release notes

Volgen

Release april

De afgelopen sprint zijn de ontwikkelaars hard aan de slag gegaan met de het mogelijk maken van het koppelen van salarissoftware in Visionplanner Cloud. Hiermee wordt Visionplanner een nog betere tool om controle op de organisatie te houden. Naast de koppeling met salarissystemen is er ook de mogelijkheid om door te zoomen tot aan het ingescande factuur.

NMBRS

NMBRS kan eenvoudig aan Visionplanner gekoppeld worden. Om verbinding te leggen tussen beide pakketten gebruik je een combinatie van de email van de gebruiker en een WEB token vanuit NMBRS. Daarna kunnen de gegevens mooi naast je financiële gegevens worden gepresenteerd.

Video voorbeeld

Lees hier meer over hoe je Nmbrs kan koppelen aan jouw presentatie.. Daarnaast zijn onze ontwikkelaars hard aan de slag om ook Exact online en Loket te kunnen koppelen.

Doorklikken tot ingescand pdf

Voor exact online als voor twinfield online kan er worden doorgeklikt tot aan het boekstuknummer. Zo kan nu bij Exact online al door zoomen tot aan de betreffende factuur. Dit is helaas nog niet mogelijk bij Twinfield maar daar kan je al wel ook doorklikken tot aan het boekstuknummer.

Op de hoogte blijven?

Software is een continue proces van verbeteren en dit geldt natuurlijk ook voor Visionplanner Cloud. Onze programmeurs werken zo elke keer hard aan verbeteringen, dit comumuniceren wij via het nieuws gedeelte.

Wilt  de laatste functionaliteiten/bugfixes niet missen. Dat kan door een artikel te Volgen kun je de laatste ontwikkelingen volgen, ook kun je zelf een vraag stellen of een idee publiceren