Januari 2014 - release notes

Volgen

Release januari

Op 7 januari zullen de nieuwe functionaliteiten in Visionplanner Cloud beschikbaar zijn voor iedereen. In het nieuwe jaar zijn mooie nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Ook is de is er gewerkt aan de gebruikers ervaring, in grote lijnen gaat het om: interne Benchmarking en Centrale facturering

Benchmarking

Wat is er in deze tijd nu mooier dan organisaties met elkaar te vergelijken? Hoe doet de organisatie het qua omzet en resultaat, waar zijn de kosten het hoogst bij andere ondernemingen? De benchmark is voor clusters van de eigen organisaties die hun resultaten onderling willen vergelijken.
Dit is mogelijk met het toevoegen van een benchmark, welke kan worden gepresenteerd:

Verzamelfactuur

Meerdere organisaties in Visionplanner Cloud, dan kan er nu makkelijk gebruik worden gemaakt van een verzamelfactuur voor op één adres.

Excel sjabloon

Het is mogelijk om cijfers in te lezen vanuit Excel, mocht je zelf cijfers willen inlezen dan is dit mogelijk met behulp van een sjabloon.

Daarnaast kan er vanuit Cashweb als vanuit King vanaf deze versie ook makkelijk cijfers worden ingelezen.

Overige features

• Bij het aanmaken van een nieuwe organisatie vanuit een ingelogde gebruiker; wordt de gebruiker automatisch aan de organisatie gekoppeld en komt hij gelijk in de presentatie terecht zonder opnieuw in te loggen.
  • Nieuwe mail service,  waardoor de verzonden e-mails minder snel als spam worden aangemerkt.
  • Als de afloop in de liquiditeitsprognose begint met 0% wordt gelijk een nieuw invoerveld aangemaakt.
  • Verlopen organisaties (ouder dan 90 dagen) worden niet meer getoond in de lijst met administraties.

Zelf een suggestie

Software is een continue proces van verbeteren en dit geldt natuurlijk ook voor Visionplanner Cloud. Is er een functionaliteit die je mist of graag zou willen hebben? Dan kun je ons hier natuurlijk altijd een berichtje over sturen op support@visionplanner.com

De wens voor afbeeldingen als meerdere presentaties komt voort uit wensen ingeschoten door jullie als klanten.