September 2013 - Release notes

Volgen

Release september

Op 24 september is de nieuwe release van Visionplanner Cloud. Tijdens de laatste ontwikkelperiode zijn er weer nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Ook is de lay-out bijgewerkt. Hieronder vindt u de belangrijkste ontwikkelingen:

Openstaande posten

Benieuwd naar de posten welke nog open staan en hoe lang deze al open staan? Maak dan gebruik van de nieuwste widgets voor openstaande posten. Deze standaard widgets staan in de widget-bibliotheek en kunnen vanuit daar worden toegevoegd. Zo heb je inzicht op de openstaande debiteuren en crediteuren en de ouderdom.

De openstaande posten is nu beschikbaar voor Exact online, Exact GlobeTwinfield, Yuki, en Afas Online. De andere boekhoudprogramma´s worden dagelijks nieuw toegevoegd.

Lees hier hoe je een widget kunt toevoegen.

Een presentatie loskoppelen van een sjabloon

Een presentatie gebruiken om de basis in te richten en daarna verder bedrijfsspecifiek in te richten? Dit is mogelijk door een nieuwe presentatie te maken op basis van een bestaande presentatie en daarna los te koppelen. Via Instellingen van een presentatie kan de koppeling met het sjabloon worden ontkoppeld.

Na het loskoppelen kunt u de presentatie als de importinstellingen naar eigen wens inrichten.

Grafische verbeteringen

Visionplanner Cloud blijft werken aan een optimale gebruikerservaring. Deze release zijn de instellingen voor de presentatie verplaatst naar een verzamelpagina. Door alle instellingen naar één scherm te verplaatsen wordt het overzichtelijker en is het opties menu ook korter.

Zelf een suggestie

Software is een continue proces van verbeteren en dit geldt natuurlijk ook voor Visionplanner Cloud. Is er een functionaliteit die u mist of graag zou willen hebben? Dan kunt u dit aangeven op dit forum bij Ideeën en suggesties. Ook kan hier gestemd worden op een ontwikkelverzoek van iemand anders of er commentaar aan toe te voegen.

Door een artikel te Volgen kun je de laatste ontwikkelingen volgen, ook kun je zelf een vraag stellen of een idee publiceren.