Personeelscijfers (salarispakketten) importeren in Visionplanner

Volgen

Naast je boekhoudpakket kun je ook je salarispakket koppelen aan Visionplanner. Wij ondersteunen de salarispakketten van zowel Nmbrs als Loket.

Benodigdheden | Loket & Nmbrs

• Inloggegevens van je salarispakket.
  • Bewerkrechten voor de administratie
  • Het abonnement Adviespraktijk - Ultimate

Stap 1 | Importeer de gegevens uit je salarispakket

Om te koppelen, klik je op  rechtsboven in het scherm. Kies vervolgens voor 'Instellingen'. Op het tabblad 'Import instellingen' kan je het salarispakket koppelen. Klik nu op 'Personeel' en voeg het salarispakket toe dat jij wilt koppelen.

Stap 2 | Importeer de cijfers uit Nmbrs

Loket wordt hieronder beschreven

Wanneer je het salarispakket van Nmbrs importeert, is het belangrijk dat je gegevens op de juiste manier gekoppeld worden. Selecteer bij software Nmbrs.

Om jouw gegevens te koppelen, gebruikt Visionplanner je emailadres en een zogenaamde API token. Dit is een door Nmbrs gegenereerde code die ervoor zorgt dat Visionplanner verbinding kan leggen met Nmbrs. OM deze API te krijgen, log je eerst in bij NMBRS.

Acties in Nmbrs

1. Log in bij Nmbrs.

2. Ga naar 'Gebruiker profiel'.

3. Je komt nu in het gebruikersprofiel en kiest hier voor 'Api token'

4. Kopieer daarna dit token door hem te selecteren en daarna in Visionplanner te plakken.

Acties in Visionplanner

1. Plak de API in het veld en voer de verder gegevens in.

2. Kies het bedrijf en de boekjaren die je wilt inlezen. Klik nu op ‘Opslaan’. Je salarispakket is gekoppeld.

Stap 3 | Importeer de cijfers uit Loket

1. Selecteer bij software Loket.

2. Vul nu je gebruikersnaam en wachtwoord van Loket in.

3. Vul nu de omgevingscode in. Je kunt deze code opvragen bij Loket of bij je systeembeheerder.

4. Wanneer je de code hebt ingevoerd, selecteer je de naam van de salarisadministratie en de boekjaren die je wilt inlezen.

5.Klik nu op ‘Opslaan’. Je salarispakket is nu gekoppeld aan Visionplanner.

Personeelscijfers presenteren in een widget.