Personeelscijfers (salarispakketten) importeren in Visionplanner

Volgen

Naast je boekhoudpakket kun je ook je salarispakket koppelen aan Visionplanner. Wij ondersteunen de salarispakketten van zowel Nmbrs als Loket.

Benodigdheden | Loket & Nmbrs

• Inloggegevens van je salarispakket.
  • Bewerkrechten voor de administratie
  • Het abonnement Adviespraktijk - Ultimate

Optie 1 | Nmbrs

Stap 1 | Importeer de gegevens uit je salarispakket

Om te koppelen, klik je op  rechtsboven in het scherm. Kies vervolgens voor 'Instellingen'. Op het tabblad 'Import instellingen' kan je het salarispakket koppelen. Klik nu op 'Personeel' en voeg het salarispakket toe dat jij wilt koppelen.

Stap 2 | Importeer de cijfers uit Nmbrs

Loket wordt hieronder beschreven

Wanneer je het salarispakket van Nmbrs importeert, is het belangrijk dat je gegevens op de juiste manier gekoppeld worden. Selecteer bij software Nmbrs.

Om jouw gegevens te koppelen, gebruikt Visionplanner je emailadres en een zogenaamde API token. Dit is een door Nmbrs gegenereerde code die ervoor zorgt dat Visionplanner verbinding kan leggen met Nmbrs. OM deze API te krijgen, log je eerst in bij NMBRS.

Acties in Nmbrs

1. Log in bij Nmbrs.

2. Ga naar 'Gebruiker profiel'.

3. Je komt nu in het gebruikersprofiel en kiest hier voor 'Api token'

4. Kopieer daarna dit token door hem te selecteren en daarna in Visionplanner te plakken.

Acties in Visionplanner

1. Plak de API in het veld en voer de verder gegevens in.

2. Kies het bedrijf en de boekjaren die je wilt inlezen. Klik nu op ‘Opslaan’. Je salarispakket is gekoppeld.

Optie 2 | Loket

Stap 1 | Importeer de cijfers uit Loket

1. Selecteer bij software Loket (Rest API).

2. Klik nu op 'Inloggen bij Loket'.

3. Log in bij Loket.

4. Wanneer je bij Loket bent ingelogd, worden de administraties opgehaald en kun je de naam van de salarisadministratie selecteren en de boekjaren die je wilt inlezen.

5.Klik nu op ‘Opslaan’. Je salarispakket is nu gekoppeld aan Visionplanner.

Personeelscijfers presenteren in een widget.

Mocht er bij de import de onderstaande foutmelding verschijnen:

dan moet er binnen Loket de instelling op werkgeverniveau/product 760 aangezet worden.