Consolidatie in je presentatie

Volgen

Wil je geconsolideerde gegevens opnemen in je grafieken en tabellen? Dat kan. Volg hiervoor het volgende stappenplan.

Video

Stap 1 | Consolideren

Zorg ervoor dat dat je hebt geconsolideerd. Meer informatie hierover vind je hier.

Stap 2 | Voeg een widget toe

Nadat je hebt geconsolideerd kan je deze gegevens verwerken in tabellen en grafieken. Meer informatie het opbouwen en het gebruik van widgets (grafieken en tabellen) kan je hier lezen.

Let op: doordat er bij het consolideren gebruik wordt gemaakt van een gedeelde configuratie zullen de grafieken die je presenteert in een presentatie in alle presentaties worden getoond.