Het presenteren van geconsolideerde cijfers
  1. Support
  2. Core - Consolidatie
  3. Het presenteren van geconsolideerde cijfers

Consolidatie in je presentatie

Wil je geconsolideerde gegevens opnemen in je grafieken en tabellen? Dat kan. Volg hiervoor het volgende stappenplan.

Klik hier om de video te bekijken als u alleen een zwart beeld krijgt te zien!

Stap 1 | Consolideren

Zorg ervoor dat dat je hebt geconsolideerd. Meer informatie hierover vind je hier.

Stap 2 | Voeg een widget toe

Nadat je hebt geconsolideerd kan je deze gegevens verwerken in tabellen en grafieken. Meer informatie het opbouwen en het gebruik van widgets (grafieken en tabellen) lees je hier.

Let op: doordat er bij het consolideren gebruik wordt gemaakt van een gedeelde configuratie zullen de grafieken die je presenteert in een presentatie in alle presentaties worden getoond.