Abonnement stoppen

Volgen

Wil je een abonnement stoppen? Jammer. We vernemen graag waarom je wil stoppen (support@visionplanner.com).

Let op: Aanpassen van abonnementen en stoppen van administraties kan alleen worden gedaan door medewerkers van de Partner die het abonnement beheert.

Je kunt een administratie-abonnement stoppen door in de administratie op het optiemenu  te klikken en te kiezen voor instellingen. Op de instellingen pagina kies je het tabblad abonnement

Je hebt hier twee mogelijkheden:

1. Administratie volledig verwijderen. Alle gegevens worden definitief verwijderd, inclusief evt. jaarrekeningdossiers.
  2. Abonnementen stoppen. De administratie blijft bewaard, maar wordt niet meer bijgewerkt. Als partner betaal je voor deze administratie alleen het Partner-abonnement.

Administratie verwijderen

Klik onderaan de pagina op de link Administratie verwijderen. De administratie is nog tot het einde van de maand beschikbaar, daarna niet meer. Na 3 maanden worden alle gegevens definitief verwijderd.

Abonnementen stoppen

Kies bij Samenstelpraktijk en Adviespraktijk beide voor de optie Uit.

De huidige abonnementen zijn nog tot het einde van de maand beschikbaar, daarna niet meer. De administratie blijft aanwezig, dossiers blijven toegankelijk maar kunnen niet meer worden bewerkt. Er worden nu geen abonnementskosten meer berekend voor deze administratie, alleen de kosten voor het Partner-abonnement blijven doorlopen voor deze adminstratie.