Abonnement

Abonnement stoppen

Wil je een abonnement stoppen? Jammer! We vernemen graag waarom je wil stoppen (support@visionplanner.com).

Let op: Aanpassen van abonnementen en stoppen van administraties kan alleen worden gedaan door medewerkers van de Partner die het abonnement beheert.

Alle abonnementen en administraties hebben een minimale looptijd van 12 maanden. Abonnementen en/of administraties die nog geen 12 maanden actief zijn, kunnen wel uitgezet of verwijderd worden. De einddatum, die wordt getoond, laat de datum zien waarop het abonnement 12 maanden heeft aangestaan of de administratie 12 maanden actief is geweest. Op die datum wordt het abonnement daadwerkelijk gestopt of de administratie verwijderd.

Je kunt een administratie-abonnement stoppen door in de administratie op het optiemenu  te klikken en te kiezen voor instellingen. Op de instellingen pagina kies je het tabblad abonnement

Je hebt hier twee mogelijkheden:

1. Administratie volledig verwijderen. Alle gegevens worden definitief verwijderd, inclusief evt. jaarrekeningdossiers, checklisten en dossier items.
  2. Abonnementen stoppen. De administratie blijft bewaard, maar wordt niet meer bijgewerkt. Als partner betaal je voor deze administratie alleen het archiefabonnement, indien er samensteldossiers zijn aangemaakt. De jaarrekeningen, checklisten en dossier items blijven bewaard. Een eventuele begroting, prognose of aanvullende gegevens zal worden verwijderd.

Abonnementen stoppen

Kies bij Compilation en Insights beide voor de optie Uit.

De huidige abonnementen zijn nog beschikbaar tot de einddatum die wordt getoond, daarna niet meer. De administratie blijft aanwezig, dossiers blijven toegankelijk, maar kunnen niet meer worden bewerkt tot de einddatum. In die tijd kun je de publicatie en inrichtingsstukken opslaan. Na het verlopen van het abonnement worden ze namelijk verwijderd.

Er worden na de einddatum geen abonnementskosten meer berekend voor deze administratie.