Prijsstructuur

Volgen

Wie betaalt er voor Visionplanner?

Visionplanner wordt betaald door de houder van het Partnerabonnement. Meestal het accountants- of administratiekantoor.

Kan een klant zelf de abonnementen op zijn administratie aanpassen?

Nee, abonnementen op een administratie kunnen alleen worden gewijzigd door medewerkers van de beherende partner.

Moet ik betalen als ik als gebruiker word uitgenodigd?

Nee, je hoeft niet te betalen als je als gebruiker wordt uitgenodigd. Wanneer je als partner wordt uitgenodigd om mee te kijken in een administratie die door de klant zelf wordt beheerd (met zijn eigen partner-abonnement), hoef je ook niet te betalen.

Moet ik (meer) betalen voor gebruikers die ik uitnodig?

Nee, je betaalt niet per gebruiker. Bij Visionplanner zijn de abonnementen per administratie.

Let op: Er kunnen maximaal 10 gebruikers worden uitgenodigd op een administratie. Wil je er meer? Neem dan contact op met Visionplanner.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van een sjabloon (partner functionaliteit)?

Ja, een sjabloon kost € 25,00 per maand. Dat heb je snel terugverdiend omdat je via het sjabloon alle gekoppelde administraties direct hebt bijgewerkt.

Klik hier voor meer informatie over de prijsstructuur van Visionplanner

Lees meer:

Een sjabloon maken