Een label verwijderen

Volgen

Inleiding | Labels verwijderen

De aangemaakte labels kan je verwijderen in de organisatiemonitor. Daarnaast kan je ook de labels bij administraties of medewerkers verwijderen. Hoe je dat doet lees je hieronder.  

Let op: Als je een label verwijderd in de organisatiemonitor verdwijnt het label ook bij de organisaties/medewerkers die het label hebben.   


Voorwaarden | Wat heb je nodig

  • Een Partner abonnement
  • De juiste rechten/labels (zodat je alle administraties ziet). 


Optie 1 | Het label verwijderen uit de organisatiemonitor

Klik hiervoor in de organisatiemonitor op 'Beheer Partner'. Ga vervolgens naar het tabblad 'Labels'. 

Klik op de blauwe prullenbak en het label is verwijderd. 

 

Let op: wanneer je een label verwijderd in de organisatiemonitor zal datzelfde label ook wegvallen in de administraties en bij de medewerkers. 

 

Optie 2 | Het label verwijderen van een medewerker 

Klik hiervoor in de organisatiemonitor op 'Beheer Partner'. Ga vervolgens naar het tabblad 'Medewerkers'. 

Let op: je hebt hiervoor de beheerders rol nodig. 

Om het label te verwijderen klik je op het kruisje in het label. 

 

Optie 3 | Het label verwijderen van een administratie 

Ga hiervoor naar de betreffende adminsitratie en klik op de drie streepjes rechtsboven in het scherm. Kies voor 'Instellingen'. Ga vervolgens naar het tabblad 'Organisatie'. 

 

Middels het kruisje in het label kan je het label verwijderen. 

Let op: als je als medewerker het label verwijderd kan het voorkomen dat je deze organisatie niet meer ziet in de organisatiemonitor aangezien je zelf nog in het bezig bent van het betreffende label. 

Lees meer

Een label aanmaken in de organisatiemonitor

Een label toewijzen aan een medewerker

Een label toewijzen aan een administratie

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Een aanvraag indienen

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen