Factuurgegevens

Factuur/specificaties opvragen (partnerfunctionaliteit)

Wil je de factuur downloaden of de specificaties bekijken?  Volg dan het onderstaande stappenplan.

Stap 1 | Ga naar het Beheer partnermenu

Voor een specificatie van je abonnement ga je naar het Beheer partner menu.

In het Abonnement scherm kun je kiezen voor een download van de factuur en de specificaties. In de specificaties zie je ook de labels die aan een administratie gekoppeld zijn. Hiermee kun je eenvoudig sorteren of filteren.

Stap 2 | Download het CSV-bestand met de factuur en specificaties