Medewerkers

Medewerkers toevoegen

Om jouw medewerkers toegang te geven tot de diverse administraties, moet je de medewerker toegang geven tot de partner omgeving.

Je doet dit door in de administratiemonitor naar het tabblad ‘medewerkers’ te gaan nadat je op hebt geklikt.

Klik nu op de link ‘nieuwe medewerker toevoegen’, aan de rechterkant van het scherm. Voer nu het e-mailadres van de desbetreffende medewerker in. Kies hierna voor de rol die jouw medewerker krijgt. Mag hij bijvoorbeeld ook rollen aanpassen, dan kies je voor ‘beheerder’. Wil je dat je medewerker geen toegang heeft tot het "Beheer partner" gedeelte. Dan kies je voor ‘medewerker’. De medewerker heeft in dat geval wel toegang tot de administraties.

Let op: Het kan zijn dat je niet in het bezit bent van de juiste rechten om medewerkers toe te voegen. Een andere collega heeft die rechten in dat geval wel.