De Administratiemonitor

Volgen

Overzicht

De administratiemonitor geeft een overzicht van alle administraties die je hebt ingelezen in Visionplanner. Van hieruit kun je eenvoudig alle administraties bekijken en je klanten informeren.

Video

Alerts & signalen

Heb je alerts en signalen ingesteld dan worden deze getoond. Op deze manier kun je vanuit de administratiemonitor nagaan hoe het met je klanten gaat. Standaard zijn er al een aantal alerts ingesteld.
Door te klikken op het rode rondje met alerts, kun je zien welke alerts er zoal openstaan.

Organisatie toevoegen

Vanuit de admninistratiemonitor kun je ook eenvoudig nieuwe organisaties met achterliggende administraties toevoegen. Klik hier om te zien hoe je administraties van klanten toevoegt.

Abonnementen aanpassen

Je kunt direct vanuit de administratiemonitor de abonnementen aanpassen van de (aangesloten) administraties. Klik hier om te zien hoe je de abonnementen aan past vanuit de administratiemonitor.

Bulkacties

Wil je bijvoorbeeld eens per kwartaal de prognose opschuiven van een aantal klanten. Dat kan vanuit de administratie middels een bulkactie. Op die manier zorg je ervoor dat de prognose actueel blijft.

Partner beheer

Rechtsboven in de administratiemonitor vindt je het kopje "Beheer partner". Wanneer je klikt op "Beheer partner" kan je alles voor je eigen administratie instellen. Denk hierbij aan het toevoegen van een medewerker, het aanmaken van een sjabloon en het aanpassen van het partnerabonnement.

Let op: Als je niet alle functionaliteiten ziet, moet je je rechten controleren. Iemand anders uit je organisatie heeft wel toegang tot deze functionaliteiten en kan jou toegang geven door je rechten aan te passen.

Lees meer:

Partner abonnement afsluiten

De voordelen van een partnerabonnement