YOB Teleboekhouden

Volgen

YOB kan eenvoudig aan Visionplanner gekoppeld worden. Om verbinding te leggen tussen beide pakketten gebruik je de zelfde inloggegevens als bij YOB Teleboekhouden.

Video voorbeeld

Klik hier om de video te bekijken als u alleen een zwart beeld krijgt te zien!

De verbinding tussen Visionplanner Cloud en YOB teleboekhouden vastleggen.

Stap 1 Selecteer de juiste gegevens
Kies als eerste YOB als boekhoudsofware pakket gevolgd door de Gebruikersnaam en het Wachtwoord
Je dient tevens de URL in te vullen. De URL kan per klant van YOB verschillen. Deze is op te vragen bij de systeembeheerder.

De Gebruikersnaam als wel het Wachtwoord zijn de zelfde credentials als je gebruikt bij het inloggen van YOB teleboekhouden.

Stap 2 De administraties
Haal de administraties op, na het invullen van je credentials, door op de knop  "administraties ophalen" achter Wachtwoord te klikken. De administraties worden ook opgehaald op het moment dat na het invulveld wordt verlaten met Tab of Enter.

De administraties waar de gebruiker recht op heeft zullen getoond worden.
Stap 3 Presentatie en koppelschema kiezen
Als ene laatste dient er een presentatie te worden gekozen, hier komen alle presentaties van Visionplanner te staan en eigen gemaakte presentaties

Bevestig alles met Cijfers inlezen.

Daarna kan je eventueel verder gaan met koppelen, zie ook stap 2 van onze handleiding snel starten.