King

Volgen

Voorbereiding - Hoe controleer je of de King Data Digger aan staat?
Voordat uit King software kan worden geïmporteerd, moet in King worden gecontroleerd of de King Data Digger module beschikbaar is en aan staat, als dat zo is kun je cijfers uitlezen uit jouw King administraties.

Stap 1 | Ga naar 'Informatie over King'
Start de King software op en ga naar Informatie over King onder het Help-menu

Hoofdscherm van King met de menu's

Stap 2 | Controleer of de King Data Digger aanstaat
Ga naar het tabblad Administratie en controleer of daar een vinkje staat bij Modules / Optie of King Data Digger aan staat.

Staat de module niet aan neem dan contact op met uw leverancier van King!

Importeren in Visionplanner Cloud
Als je voor het eerst gaat importeren in een nieuwe administratie, kies dan in het scherm "Je boekhouding" bij Software de optie King

Selecteer daarna een (eigen) presentatie waar je nieuwe presentatie op gebaseerd moet worden en ga verder door te kiezen voor "Cijfers inlezen".
Connector downloaden
Na de keuze voor cijfers inlezen is gegeven verschijnt er een scherm met een programma (Visionplanner Cloud Connector) waarmee lokale cijfers  kunnen worden geüpload in Visionplanner Cloud.

Download deze Visionplanner Cloud Connector en start deze op. Je browser of virusscanner kan een waarschuwing geven die je kunt negeren.
Visionplanner Cloud Connector instellen
Selecteer de gegevensbron waar de informatie instaat die je wilt importeren, alle gegevensbronnen welke beschikbaar zijn, staan in de selectielijst.

Kies eventueel nog aangepaste boekjaren om in te lezen en kies voor Importeren
Daarna kan je verder gaan met koppelen voor een volledige presentatie, zie ook stap 2 van onze handleiding snel starten.

LET OP! Om van deze import gebruik te kunnen maken, moet frame-work 4.0 op uw computer geinstalleerd zijn. Dit kan hier via de Microsoft website worden gedownload.