Import boekhoudpakketten

Exact Online

Exact Online kan eenvoudig aan Visionplanner gekoppeld worden. Om verbinding te leggen tussen beide pakketten gebruik je dezelfde inloggegevens als bij Exact Online.

Je kunt in Visionplanner geen data importeren wanneer je meekijk-gebruiker bent in Exact Online.

Video

Klik hier om de video te bekijken als u alleen een zwart beeld krijgt te zien!

De verbinding tussen Visionplanner Cloud en Exact Online vastleggen.

Stap 1 | Selecteer de juiste gegevens

Ga naar 'Mijn Exact Online'. Vervolgens ga je naar 'Beveiligingscentrum' en klik je onder 'Machtigingen voor mijn apps' op 'Visionplanner Cloud'. Bij 'Toegang tot' klik je op 'Administraties beheren' en vervolgens kun je de administraties selecteren die je wilt gebruiken.

Kies als eerste Exact online als boekhoudsoftware pakket en klik op Verbinden met Exact.

Er verschijnt nu een venster van Exact waar je de Gebruikersnaam en het Wachtwoord dient in te vullen. Dit zijn dezelfde credentials die je gebruikt bij het inloggen in Exact online.

Stap 2 | De administraties

Na het invullen van je credentials, wordt je weer doorverwezen naar Visionplanner en worden nu de beschikbare administraties getoond.
image (6)

De administraties waar de gebruiker rechten voor heeft zullen getoond worden.
Kies vervolgens één van de te selecteren administraties.

Stap 3 | Presentatie en koppelschema kiezen

Als een-na-laatste dient er een presentatie te worden gekozen waarop je de nieuwe presentatie wilt baseren. In het overzicht komen alle sjablonen en gedeelde configuraties te staan, maar ook de standaardpresentatie van Visionplanner is te selecteren.

In de standaard Visionplanner presentaties is het standaard rekeningschema van Exact Online reeds opgenomen. Alleen toegevoegde rekeningen dienen te worden gekoppeld.

Bevestig alles met 'Cijfers inlezen'.

Foutmelding ExactOnline.ErrorMsg (Forbidden)

Krijg je deze foutmelding? Log in bij Exact online en ga naar Mijn Exact Online.
Onder het Beveiligingscentrum zie je welke applicaties aandacht vereisen.
image (5)