Je presentatie delen met andere gebruikers

Volgen

Natuurlijk wil je jouw resultaten graag delen met anderen zoals je klant, stakeholders of de bank. Om te delen moet je het volgende stappenplan volgen.

Benodigdheden

• Bewerk rechten
  • Abonnement Adviespraktijk

Stap 1 | Partnermedewerkers toegang geven

De presentatie kan met een vinkje gedeeld worden met alle medewerkers van de partner.

Om deze functionaliteit aan/uit te zetten klik je op . Klik vervolgens op ‘Klantenkaart’. Kies hierna voor het tabblad ‘Gebruikers’. Hier kan je beslissen of alle medewerkers inzage of ook bewerkrechten krijgen in alle presentaties van de administraties.

Stap 2 | Een nieuwe gebruiker toevoegen

Naast de partnermedewerkers kunnen er ook nog extra gebruikers worden toegevoegd die toegang krijgen tot de presentatie. Hierbij kan onderscheid gemaakt worden tussen medewerkers van de klant en externe stakeholders (denk aan medewerkers van de bank). Functioneel zit er nog geen onderscheid tussen beide type gebruiker.

Je kunt overigens elke gebruiker zijn eigen rechten toekennen. Je kunt hierbij kiezen of de gebruiker de presentatie alleen mag inzien of ook de cijfers mag bewerken. Het bewerken kan echter alleen in geval dat de administratie niet onder een sjabloon hangt.

Let op: de activatie link die je stuurt is 24 uur te gebruiken. Daarna zal je de gebruiker opnieuw moeten uitnodigen.

Let op: er mogen maximaal 10 externe (niet-kantoormedewerkers) toegevoegd worden.

Stap 3 | Je presentatie delen met gebruikers

Wanneer er meerdere gebruikers zijn uitgenodigd voor je presentatie kan je de presentatie eenvoudig delen.

Klik hiervoor rechtsboven in je scherm op . Er verschijnt nu een lijst met de gebruikers die jij al hebt toegevoegd. Selecteer de gebruikers met wie jij de presentatie wilt delen en klik op 'Delen'. Deze gebruikers krijgen dan een e-mail uitnodiging waarmee ze direct de presentatie mee binnen kunnen komen.