Een toelichting geven bij een grafiek/tabel

Volgen

Je kan een toelichting geven op een grafiek of tabel in je presentatie. Deze toelichting is dan zichtbaar bijvoorbeeld de klant als hij deze open klikt. Voor het toevoegen van een toelichting moet je de volgende stappen volgen.

Let op: voor het toevoegen van een toelichting heb je bewerk recht nodig.

Stap 1 | Ga naar de widget die je wil toelichten

Ga naar de widget die je wil toelichten. Klik op  aan de rechterbovenkant van de widget. En kies voor toelichting.

Stap 2 | Invoeren

Voer je toelichting in. De toelichtingen worden per maand opgeslagen.

Let op: oude toelichtingen kunnen wegvallen als er nieuwe toelichtingen worden toegevoegd door de beperkte aanwezige ruimte. Wanneer je de toelichtingen wilt behouden dien je gebruik te maken van een tekstwidget

Stap 3 | Toelichting tonen

De toelichting wordt nu getoond in de grafiek of tabel. Om de toelichting te kunnen lezen moet je op de "i" klikken.