SSO (Single Sign On)

Volgen

Je gebruikt een Single Sign On code om direct in te loggen zonder je wachtwoord en mailadres te gebruiken. Ga daarom zorgvuldig om met je SSO code.

LET OP! Deze code werkt alleen voor gebruikers, dus klanten en niet voor 'beheerders of medewerkers' van het kantoor.

Deze SSO code is enkel te generen vanuit de betreffende administratie. Zorg dus allereerst dat je in het dashboard van de administratie zit.

Stap 1 | Ga naar Mijn gegevens

De instellingen voor de SSO kun je vinden door rechtsboven in het scherm op de pijl naar onder te klikken. Kies voor 'Mijn gegevens'.

Stap 2 | Kopieer de SSO code

Klik nu onder de gegevens op 'Single Sign On tonen'. Je kunt de code nu kopiëren naar het portaal. Als je de URL gebruikt heb je direct toegang tot je account en bijbehorende presentaties. Je hoeft dan niet in te loggen.

Let op: Met deze link kan iedereen in de administratie en presentaties. Het is dan ook zeer verstandig om hier vertrouwelijk mee om te gaan.

Het is mogelijk om een nieuwe SSO code te maken. De oude werkt in dat geval niet meer. Je kan bijvoorbeeld een nieuwe SSO code aanmaken als de 'oude' code niet meer veilig is.