Het koppelscherm

Volgen

De plek

Het koppelscherm kan je vinden door op  rechtsboven in het scherm te klikken. Kies vervolgens voor 'Naar koppelscherm'.

De functie

In het koppelscherm kan je de grootboekrekeningen koppelen aan de Visionplanner rapportage structuur. Deze handeling hoef je maar een keer uit te voeren. Zorg dat je je eigen grootboekrekeningschema bij de hand hebt zodat je snel de juiste koppelingen kan maken. Meer informatie over het koppelen van grootboekrekeningen vind je hier

Periodes koppelen?

Werk je met afwijkende periodes? Klik dan hier voor meer informatie over het koppelen van periodes.

Aanvullende cijfers koppelen?

Wanneer je gebruik maakt van aanvullende cijfers kan je deze cijfers binnen het koppelscherm koppelen aan de structuur. Klik hier voor meer informatie over het koppelen van aanvullende cijfers.