Je aanvullende cijfers aan een rubriek koppelen

Volgen

Wanneer je de aanvullende cijfers wilt koppelen aan een rubriek kan je onderstaand stappenplan volgen.

Benodigdheden

Stap 1 | Controleer de aanvullende cijfers

Je kan controleren of er aanvullende cijfers zijn door op  te klikken. Kies vervolgens voor 'Instellingen'. Kies voor 'Import instellingen'. Bij 'Aanvullende cijfers' moet een document staan. Als dat niet het geval is, moet je eerst een Excel sheet uploaden

Stap 2 | Ga naar het koppelscherm

Klik op  rechtsboven in het scherm. Klik vervolgens op 'Naar het koppelscherm'

Stap 3 | Koppel de aanvullende cijfers

Klik op het driehoekje naast ‘Grootboekrekeningen koppelen’. Er verschijnt nu een uitklapscherm. Kies hier voor ‘Aanvullende cijfers koppelen’.

Stap 4 | Koppel de rubrieken

Koppel de aanvullende cijfers door ze naar de juiste rubriek te slepen.