Brugstaat en VJP's

Volgen

Binnen Visionplanner is het mogelijk om een brugstaat op te roepen. Deze brugstaat geeft een overzicht van alle gekoppelde rekeningen en grootboekrekeningen. De brugstaat geeft je ook een overzicht van alle Voorafgaande Journaal Posten (VJP's)die je hebt geboekt binnen Visionplanner. Er wordt onderscheid gemaakt tussen correctie VJP's (op grootboekrekeningen) en presentatie VJP's (op presentatie rubrieken).

Benodigdheden

• Bewerkrechten of toegang als medewerker
  • Een Samenstel- en/of Adviespraktijkabonnement

Klik rechtsboven op de draaiende pijlen en kies vervolgens voor 'Naar brugstaat'.

In het importmenu staat de link naar de brugstaat:

In dit scherm staan 3 tabbladen:

Brugstaat

Correctie VJP's

Presentatie VJP's