Labels

Labels aanmaken in de organisatiemonitor

Inleiding | labels aanmaken t.b.v. filtering

Door labels toe te voegen aan de administratiemonitor kan je filteren op de aangemaakte labels. De aangemaakte labels dien je hiervoor wel te koppelen aan een administratie en/of een medewerker. Wanneer de labels van de administratie gelijk zijn aan de label(s) van de medewerker is de administratie zichtbaar voor de medewerker.

Ook kan je op deze manier je administraties groeperen.

Let op: labels hebben geen invloed op de toegang.

Voorwaarden | Wat heb je nodig

• Het abonnement Kantoor - Professional of Kantoor - Ultimate
  • De beheerder rol
  • De juiste rechten (zodat je alle administraties ziet).

Stap 1 | Maak een label aan in de administratiemonitor

Om een label aan te maken in de administratiemonitor ga je rechtsboven in het scherm naar 'Beheer partner'.

Stap 2 | Kies in het beheer menu voor 'Labels'

Stap 3 | Klik op 'Nieuwe labels toevoegen'

Klik op 'Nieuwe labels toevoegen'. Door binnen de beheerfunctie een nieuw label aan te maken, kan je later in de administratiemonitor op dit label filteren.

Stap 4 | Label overzicht

Nu je het label hebt toegevoegd, kan je het label aan een medewerker toewijzen en aan een administratie. Op deze pagina zie je aan hoeveel administraties en medewerkers een label is gekoppeld.