Abonnementen aanpassen vanuit de administratiemonitor

Volgen

Wil je de abonnementen aanpassen van de administraties die je beheert? Vanuit de administratiemonitor kan je eenvoudig de abonnementen aanpassen.

Stap 1 | Ga naar de administratiemonitor

Ga naar de administratiemonitor. Vanuit de administratiemonitor heb je het overzicht over al je aangesloten administraties.

Stap 2 | Klik op de abonnementen die je wilt aanpassen

Klik in de administratiemonitor op de iconen van de abonnementen die je wilt aanpassen.

Je wordt dan direct doorverwezen naar de abonnementspagina van de betreffende administratie. Vervolgens kan je hier een specifieke abonnementsvorm kiezen of een abonnement uitzetten.