Een bestaande organisatie omzetten naar een sjabloon

Volgen

(Alleen beschikbaar voor Visionplanner Partners)

Als je een mooie presentatie hebt gemaakt die je bij nader inzien wilt gaan gebruiken als sjabloon dan kan je de administratie omzetten in een sjabloon.

Let op: Deze administratie wordt in zijn geheel omgezet naar een sjabloon! Je cliënt kan hier niet meer in en de administratie verdwijnt uit je administratielijst. Eventuele ingevoerde begroting, prognose of aanvullende cijfers zijn ook niet meer voor de cliënt beschikbaar. Dit kan NIET ongedaan gemaakt worden.

Stap 1 | Administratie kiezen

Open de administratie waarvan je een sjabloon wil maken.

Stap 2 | Ga naar het administratiemenu

Ga naar het optiemenu . Kies in het menu voor Instellingen. Ga naar het tabblad Administratie. Daar staat de optie “Maak sjabloon van deze administratie”.

De nieuwe sjabloon kun je terugvinden in je sjablonenlijst in het Beheer partner menu.

Stap 3 | Maak nieuwe administratie

Om de administratie weer te “herstellen” maak je in de administratiemonitor een nieuwe administratie aan (optie Nieuwe administratie toevoegen rechts bovenin). In het scherm Je boekhouding kies je onderin bij Presentatie baseren op je nieuwe sjabloon.

Lees meer:

Sjabloon

Nieuwe administratie op basis van het sjabloon toevoegen